Aantal leden : 953
2020 - HCM Arnhem
24 Jun Se

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN SENIOREN

De voorlopige teamindelingen van de senioren staan online! Als je de HCM-app opent, kun je zien in welk team je bent ingedeeld en met wie je in het team zit. Mocht je vragen hebben over de teamindeling, stuur dan vóór 1 juli even een mailtje naar [email protected]. Pas na 1 juli zullen de coördinatoren op jullie vragen reageren.
 
Trainingsschema
Ook het trainingsschema voor de laatste trainingen staat online. Deze week traint iedereen nog in de oude teamsamenstelling en volgende week zullen jullie in de nieuwe teams gaan trainen.

Let op: dit is NIET het trainingsschema voor volgend seizoen. Kijk goed in de app wanneer je in de komende weken moet trainen.

Definitieve indelingen
De definitieve teamindelingen en het voorlopige trainingsschema voor volgend seizoen zullen worden gepubliceerd op zondag 5 juli. 
 
Dank jullie wel
De prestatie- en lijncoördinatoren zijn de afgelopen periode ontzettend druk geweest met het vormen van de teams. De gevolgen van de coronapandemie maakte het proces niet makkelijker, maar het is ze ook dit jaar weer gelukt, waarvoor ontzettend veel dank en waardering.

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.