Aantal leden : 953
2020 - HCM Arnhem
14 Jun Le

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD

De voorlopige teamindelingen van de jongste jeugd en de jeugd staan online! Als je de HCM-app opent, kun je zien in welk team je bent ingedeeld en met wie je in het team zit. Mocht je vragen hebben over de teamindeling, stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Trainingsschema
Ook het  trainingsschema voor de komende drie weken staat nu online. Let op: dit is niet het trainingsschema voor volgend seizoen. Kijk goed in de app wanneer je in de komende drie weken moet trainen.

Senioren
De voorlopige teamindelingen voor de seniorenteams zijn in de maak. De seniorenteams blijven doortrainen in de oude teamsamenstelling, totdat de voorlopige teamindelingen voor komend seizoen bekend zijn.

Definitieve indelingen
De definitieve teamindelingen en het voorlopige trainingsschema voor volgend seizoen zullen worden gepubliceerd op zondag 5 juli. 

Dank jullie wel
De prestatie- en lijnco√∂rdinatoren zijn de afgelopen periode ontzettend druk geweest met het vormen van de teams. De gevolgen van de coronapandemie maakte het proces   niet makkelijker, maar het is ze ook dit jaar weer gelukt, waarvoor ontzettend veel dank en waardering.

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.