Aantal leden : 1003
2020 - HCM Arnhem
5 Feb Je

MEGA CD-CARNAVALSPARTY

Kan jij er geen genoeg van krijgen, foute hits, hippe outfits en de polonaise? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het welbekende C/D Feest is terug. Dit jaar hebben wij gekozen voor een MEGA CARNAVALSPARTY!

Dit supervette feestje vindt plaats op 7 maart in het clubhuis van HCM. De D-jeugd wordt vanaf 19.00 uur verwacht en mag doorhossen tot 23.00 uur. De C-jeugd verwelkomen wij graag om 20.00 uur en deze mogen een uurtje langer door feesten, tot 00.00 uur. De deuren sluiten om 20.30 uur, wij verwachten dat iedereen dan binnen is.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om met je hele team te komen, maar je mag ook één introducé meenemen. Voor jouw eigen kaartje betaal je €3,-. Het kaartje voor jouw introducé kost €3,50.

Het aanmelden voor het C/D feest kan via de ‘Evenementen’ knop in de HCM-app of in "Mijn HCM" op de website. Hier kun je je aanmelden en gelijk betalen met iDeal. De drankjes op het C/D feest zelf, kun je alleen met jouw pinpas of HCM Clubkaart betalen. Wij accepteren géén contant geld.

De aanmelding is vanaf nu open en je kunt je uiterlijk aanmelden tot woensdag 4 maart. Als het niet lukt met aanmelden via de app, stuur dan eventjes een mailtje naar [email protected]. Vergeet ook niet de naam van jouw eventuele introducé te vermelden. 

Trek jouw meest gekke en originele carnavalspak maar weer uit de kast, want het beloofd een vet feestje te worden waar nog lang over nagepraat wordt! Outfitinspiratie nodig? Denk aan prinsessenjurken, kom als indiaan of verzin een nieuwe creatie.

Tot 7 maart!

De jeugdactiviteitencommissie 

Carlijn van Alken, Fleur Klootwijk, Pascal van der Veld, Denzel Haverlag, Veerle van Deursen, Romée Duthler en Lisa Rikken 


Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.