Aantal leden : 897
2020 - HCM Arnhem
6 Dec Le

LEUKE ACTIES, MOOIE OPBRENGSTEN, GAVE IDEEEN

De afgelopen periode hebben weer heel veel HCM’ers de handen uit de mouwen gestoken om geld in te zamelen voor het nieuwe clubhuis. Zoals Dames 3, Heren 1 en Jongens C1. En ook de stakingsclinic was weer een groot succes. En jij, wat ga jij doen?

Ga de uitdaging aan
HCM heeft een uitdaging: we moeten als club minimaal EUR 25.000,- inzamelen voor ons nieuwe clubhuis. Dat is een voorwaarde van de SWS, de instantie die borg staat voor onze lening. Aan de slag dus!

Wat wordt jouw actie?
We zijn inmiddels lekker op weg, maar zijn er nog lang niet. Maak dus gebruik van je microkrediet, bedenk een gave actie en zamel in voor de club. Het komende jaar staan er nog een aantal leuke acties op stapel zoals De club van 100 (informatie volgt snel), het foute kersttruienfeest op 14 december (heb je al een kaartje?), een Pubclubquiz en de Amerikaanse Veiling tijdens het nieuwjaarsfeest op 11 januari. Maar nog niet alle teams hebben iets bedacht of georganiseerd. Wat wordt jouw actie?

De acties van afgelopen periode:
- Rommelmarkt Dames 3: EUR 95,-
- Wijnproeverij Heren 1: EUR 500,-
- Speculaaspoppenactie JC1: EUR 120,-
- Stakingsclinic: EUR 300,-

Veel succes de komende maanden met jullie acties. Die EUR 25.000,- moeten we met gemak bij elkaar krijgen. En het liefst natuurlijk nog veel meer!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.