Aantal leden : 1003
2020 - HCM Arnhem
30 Sep Be

HOE GAAF GAAT ONS CLUBHUIS STRAKS ECHT WORDEN?

Ben je afgelopen weekend nog op de club geweest? Dan heb je vast gezien dat het al flink opschiet met ons nieuwe clubhuis. Het wordt heel gaaf allemaal, maarrrr... we zijn er nog lang niet. 

Willen we straks een clubhuis dat niet alleen van buiten, maar ook van binnen helemaal da bomb wordt? Dan moeten we er nu echt de schouders onder gaan zetten met z'n allen. Er is inmiddels al het nodige geld ingezameld voor de inrichting en aankleding van ons nieuwe clubhuis. Denk aan de sponsorloop, het Til Arts Toernooi en tal van andere kleine en grotere acties. Ondertussen is ook de Microkrediet-Actie gestart en hopen we natuurlijk op heel veel extra inkomsten.

Maar zullen we nog een stapje verder gaan? Heb je goede idee├źn, wil je als sponsor een bijdrage leveren, in geld of in materialen, meubels, lampen, elektriciteit of wat dan ook? Laat dan van je horen en neem contact op met [email protected] of [email protected]. Laten we er samen voor zorgen dat de clubhuis-barometer helemaal tot het randje gevuld gaat worden. Op naar de 50.000 euro!

Nieuws afbeelding

Gerelateerde nieuwsberichten

FRANK RIKKEN HCM'ER VAN HET JAAR

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.