Aantal leden : 1021
2020 - HCM Arnhem
11 Mei To

WE ZOEKEN NOG MOOIE PRIJZEN VOOR DE TATTT VEILING OP HEMELVAARTSDAG


Voor sommige deelnemers een hoogtepunt, voor anderen een beproeving… maar hoe dan ook, de grote Til Arts TopTeamToernooi Veiling is inmiddels niet meer weg te denken op Hemelvaartsdag. Maar dan hebben we natuurlijk wel mooie cadeaus en prijzen nodig.

Kun jij nog wat missen? Een sapcentrifuge die je op je bruiloft kreeg, maar nooit gebruikt hebt? Een prachtig stilleven van Vincent van Rijn? Een nooit gedragen Avici jurk? Windlichten, servies, speelgoed, meubels, petjes, cadeaubonnen… you name it. Alles is welkom, maarrrrrr… we willen natuurlijk graag niet-gebruikte kavels inbrengen. Dus rotzooi mag je gewoon zelf naar de stort brengen.

Kijk eens op zolder, in de berging of onder je bed en maak ons enorm blij. En je weet het, hoe meer prijzen, hoe meer lootjes er verkocht worden en hoe meer we ophalen voor ons nieuwe clubhuis. 

Heb je nog wat liggen? Neem dan even contact op met veilingmeester Mark en stuur een mailtje naar [email protected]

En had je je nog niet aangemeld als deelnemer aan het TATTT? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en geef aan of je komt spelen, alleen eten, alleen feesten of gewoon lekker alles!

Tot TATTT!

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.