Aantal leden : 997
2019 - HCM Arnhem
2 Nov Di

ELKE VRIJDAG FYSIOTHERAPEUTISCH SPREEKUUR

Vanaf nu houden Esther Jansen van Dames 5 en Aniek Schipper van Dames 3 om en om elke week een fysiotherapeutisch inloopspreekuur op vrijdagavond van 19.00-20.00 uur. Geweldig hoe deze dames zich als vrijwilliger inzetten voor HCM Arnhem.


Het spreekuur is bestemd voor hockey-gerelateerde klachten. Tijdens het spreekuur kun je bij Aniek of Esther terecht voor het screenen op blessures en het bespreken van lichamelijke klachten, maar niet voor een daadwerkelijke behandeling. Ook geven de dames je graag advies en tips en kun je je laten tapen, maar neem dan wel even zelf tape mee. 

Aniek Schipper is in 2017 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Momenteel zit ze in het derde jaar van Fysiotherapie. Van kinds af aan is ze al lid van HCM, als speelster en als voormalig trainster en ze zit al ruim 3 jaar in de Medische Commissie. 

Esther Jansen is sinds een klein jaartje lid van HCM. Ze ging meteen als vrijwilliger aan de slag als trainer en coach, maar kon dit niet goed meer combineren met haar drukke werk als fysiotherapeut. Ze wil echter wel graag bijdragen aan de club en vindt het hartstikke leuk om onze leden te adviseren en daar waar mogelijk te helpen.

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

23-11 FILMAVOND JONGSTE JEUGD

Agenda van de week

23-11 FILMAVOND JONGSTE JEUGD