Aantal leden : 1052
2019 - HCM Arnhem
9 Okt Le

EVEN VOORSTELLEN, ARNOUD PRENGER

Misschien heb je al kennis gemaakt met Arnoud Prenger, op of langs het veld. Hij is  onze nieuwe prestatiecoördinator voor de jongenslijn en op maandag en donderdag trainingscoördinator. Hij stelt zicht graag even aan je voor.


Hallo, ik ben Arnoud Prenger. Sinds het begin van het seizoen ben ik prestatiecoördinator voor de jongenslijn bij HCM. Daarnaast ben ik op maandag en donderdag ook op de club te vinden in mijn rol van trainingscoördinator. Samen met Michael Smith en Ramon Kemperman vormen wij het technisch hart van HCM en richten wij ons op verdere ontwikkeling van het technisch beleid bij de club. Ik vind dat een enorme uitdaging en zit vol ideeën om van HCM een nóg betere club te maken. 

Ik heb de afgelopen jaren bij verschillende hockeyclubs gewerkt in het technisch kader en ben ik leercoach bij de KNHB. Ook werk ik al jaren als zelfstandig ondernemer in hockeyland. Daarnaast ben ik actief als zelfstandig ambulante begeleider van jongeren met verschillende problemen en ben ik intermediair voor Stichting Leergeld. 

Heb je vragen of wil je meer weten, schiet me dan gerust aan op de club. Jullie weten nou wie ik ben, ik ben heel benieuwd wie jullie zijn.

Nieuws afbeelding