Aantal leden : 1052
2019 - HCM Arnhem
20 Sep Di

ORANJEDAG: BACK IN ACTION, 13 OKTOBER OP HCM ARNHEM

Deze herfstvakantie keert Hockeykampen.nl eventjes terug op HCM Arnhem! De Oranjedag: Back in Action wordt één fantastische dag vol plezier, hockey, en natuurlijk meer en meer oranje! Beleef één kampdag met een gaaf programma, goed gevuld met hockey en andere spellen! Daarnaast komen er toppers uit de Hoofdklasse een clinic geven aan alle deelnemers!

Natuurlijk is het het leukst om de dag mee te maken met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Nou, dat kan! Bij de aanmelding kan je aangeven met wie je in de groep wil en dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo kan je samen een geweldige ervaring beleven.

Social media
Om alle voorbereidingen mee te krijgen, kan je onze website, Facebook en Instagram in de gaten houden. Hierop komen alle (nieuwe) informatie en voorbereidingen langs. Check ze dus snel en volg ze om niks te missen!

Voordeel voor HCM leden!!
Als lid van HCM Arnhem krijg je 50% korting op de op dit moment geldende prijs, dus betaal je nog maar €20! Gebruik hiervoor bij het aanmelden de kortingscode HCM-OD en de korting wordt direct verrekend.  Aanmelden kan hier

Nieuws afbeelding