Aantal leden : 1030
2019 - HCM Arnhem
9 Apr Ac

SAMEN WERKEN VOOR HET NIEUWE CLUBHUIS. GEEF JE NU OP!

Op zaterdag 21 april gaan we € 2.000,- verdienen voor het nieuwe clubhuis. Daarvoor zoeken we 20 deelnemers die een dag lang de handen uit de mouwen willen steken op Training Base Weeze in Duitsland. We gaan puin ruimen, bikkelen en schoffelen en maken er natuurlijk een gave dag van. Doe je mee? Geef je dan op via [email protected] 


Doe mee en kom in actie 
Het nieuwe HCM clubhuis komt eraan. En natuurlijk gaan we er iets geweldigs van te maken. Hoe? Door samen te werken en geld in te zamelen. Doe mee en verzin je eigen actie. Een sponsorloop, taartenbakwedstrijd, loterij, carwash, talentenjacht, hockeyclinic.... bedenk het maar, alles mag. Heb jij een goed idee? Voor jezelf of je team? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Samen zorgen we er zo voor dat dat nieuwe clubhuis er snel komt!

Actie 1
De eerste actie voor het nieuwe clubhuis is meteen een hele gave. Een dagje werken op Training Base Weeze in Duitsland, het grootste opleidingscentrum van Europa voor professionele hulpverleners. Met 20 tot 25 man gaan we op zaterdag 21 april op pad en verdienen daarmee € 100,- per persoon. Doe mee met je team of met je beste vrienden. Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Het wordt geheid een leuke dag! 

Geef je snel op via [email protected] en werk samen voor het nieuwe clubhuis!

Bekijk het filmpje van Training Base Weeze

Nieuws afbeelding

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.

Agenda van de week

Nog geen agenda punten.