Aantal leden : 887
2022 - HCM Arnhem
27 Okt Be

OVER AFSCHEID NEMEN, SPELDJES, ROOKVRIJE SPORTTERREINEN, NIEUWE CLUBHUIZEN EN MEER...

We zijn best een beetje trots: de ALV van gisteren 26 oktober werd voor het eerst in jaren weer eens echt goed bezocht. En zo hoort het ook. Want we bespreken belangrijke zaken tijdens de vergadering die niet alleen de club, maar ook jou als lid direct aangaan. Was je verhinderd? We geven je graag een korte terugblik.


We namen afscheid van onze bestuursleden Conny, Jos en Frank. De twee laatsten ontvingen als dank voor hun tomeloze inzet en enthousiasme ook nog de titel Lid van verdienste, inclusief speldje. We maakten kennis met onze nieuwe voorzitter Peter Gerritsen,  twee nieuwe bestuursleden Robert Post en Mark van Alken en we verwelkomden wethouder Sport Gerrie Elfrink. Die was er getuige van dat HCM Arnhem vanaf vandaag de eerste rookvrije sportclub van Arnhem is. Scheidend vice-voorzitter Frank gaf het stokje door aan de wethouder die hoopt dat meer clubs ons voorbeeld zullen volgen. 

En dan was er natuurlijk nieuws over het nieuwe clubhuis. Het bestuur vroeg mandaat voor het zetten van de volgende (financiële) stappen op weg naar een nieuw clubhuis in seizoen 2019-2020. Dat mandaat werd gegeven en dus kunnen we door!

We danken iedereen die gisteren aanwezig was en in het bijzonder natuurlijk Jos, Frank en Conny die bestuurslid-af zijn, maar gelukkig wel als vrijwilligers actief blijven voor de club!

Voor een foto-impressie van de ALV kun je even kijken op Facebook.


Nieuws afbeelding