Aantal leden : 1041
2023 - HCM Arnhem
27 Apr Tr

WANNEER MAG DE JEUGD WEER TRAINEN?

Beste HCM-ers,


Vorige week dinsdag is door de overheid bekendgemaakt dat er door de jeugd weer getraind mag worden. Voor de jongste jeugd en de D-jeugd gelden hierin geen beperkingen. Voor de C-, B- en A-jeugd geldt dat zij alleen mogen sporten op 1,5 afstand van elkaar. Op dit moment wordt er hard gewerkt om hier een juiste invulling aan te geven, waarbij de richtlijnen vanuit het NOC*NSF, de KNHB en de gemeente Arnhem worden meegenomen.

Wij verwachten dat we op dinsdag 28 april kunnen aangeven wanneer we weer zouden kunnen trainen. Mochten we weer kunnen trainen, dan gebeurt dit met een aangepast trainingsschema en met de volgende voorwaarden, regels en beperkingen:

  1. De trainingen van de jongste jeugd duren 1 uur en de trainingen voor de D- t/m A-jeugd duren 1 uur en 15 minuten. In eerste instantie traint iedereen 1 keer per week. Als alles verloopt volgens de veiligheidsvoorschriften, dan zal er gekeken worden naar de optie om iedereen twee keer per week te laten trainen.
  2. Het is niet toegestaan om het terrein te betreden buiten de trainingstijden. Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de training en wanneer je training klaar is, word je verzocht om meteen het terrein te verlaten.
  3. Het is voor ouders niet toegestaan om het terrein te betreden. Ouders die kinderen met de auto brengen worden verzocht om in de auto te blijven, alleen de kinderen af te zetten en op te halen en tussendoor niet te wachten op de parkeerplaats. Ouders die kinderen brengen met de fiets worden verzocht om altijd afstand te houden met anderen en ook om niet tijdens de training op de parkeerplaats te wachten.
  4. Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten. De toiletten zijn beperkt toegankelijk. Bij hoge nood kun je één van de trainingscoördinatoren aanspreken. Wij vragen iedereen om vooraf al thuis naar het toilet te gaan.
  5. Alle trainers dragen een geel hesje met daarop ‘Houd 1,5 meter afstand’. Trainers dienen deze op te halen bij de trainingscoördinatoren zodra zij het terrein betreden.
  6. Trainers houden 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de kinderen.
  7. In geval van nood beschikken de trainingscoördinatoren over beschermingsmateriaal om op een veilige manier EHBO te verlenen.
  8. Er zijn geen trainingsmogelijkheden voor de seniorenteams. Dit geldt ook voor jeugdleden die uitkomen in seniorenteams.

Voor de jeugd vanaf 13 jaar wordt daarnaast ook het volgende gevraagd:
  1. Zorg ervoor dat je zowel op de heen- als terugweg 1,5 meter afstand houdt met anderen. Fiets zoveel mogelijk alleen of in duo’s met voldoende afstand tussen elkaar.
  2. Tijdens de training moet iedereen 1,5 meter afstand houden.

Zodra wij kunnen voldoen aan alle richtlijnen en voorschriften zullen wij jullie informeren over de start van de trainingen. Voor meer info verwijzen wij nog naar de bijlage van de knhb.

Met sportieve groet,
Michael Smith
Technisch Coördinator

Nieuws afbeelding
Bijlage

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014

Agenda van de week

29-12 Zaaltoernooi O12-014